Mijn naam is Dennis

Hi! Ik wil graag mijn verhaal met jullie delen. Een verhaal
over mijn leven tot nu toe.
Onze missie is het creëren van een meer aangename en betekenisvolle saleservaring. We willen de perceptie van sales veranderen voor bedrijven én voor kopers. Wij zijn vastberaden om ethische sales te maken en onze klanten te helpen met hun salesdoelen door middel van een menselijke aanpak, waarbij potentiële klanten (gesprekspartners) centraal staan. Alles wat wij doen is gericht op deze missie, en jullie gaan ontdekken waarom...

Mijn droom

Iedereen heeft van jongs af aan een bepaalde 'droom of visie' van 'wat wil ik worden'.

Op mijn 15e veranderde mijn droom van een sportcarrière naar fulltime werken in de horeca (vanwege een blessure) door mijn gescheiden ouders.

Ik begon met een opleiding tot kok, ging vervolgens naar bediening en werd daarna manager. Maar op elk gebied dacht ik: 'Dit kan beter', dus begon ik met ontdekken.

Ik reisde van Spanje tot Nieuw-Zeeland, zag veel, ontmoette mooie mensen en ondernemers.

Dit leidde tot het opzetten van mijn eigen restaurant op mijn 25e tot mijn 37e levensjaar. Ik leerde zowel goede als foute dingen, maar het mooiste bleef toch: fijne mensen om je heen!

Maar ik voelde me half gelukkig, want er ontbrak iets; ik was nog steeds in loondienst van mezelf. Ik had geen tijd voor mijn vrouw en kinderen. Alles werd en wordt duurder en als ik tijd had, moesten we voorzichtig zijn met de centen.

Het keerpunt

In 2020 moest ik noodgedwongen mijn restaurant sluiten vanwege, zoals jullie allemaal weten... corona. Dit dwong me om na lange tijd weer op zoek te gaan naar een manier om meer geld te verdienen.

Na lang zoeken kwam ik 'remote closen' tegen. Een manier om locatie onafhankelijk geld te verdienen met hoge commissies en leuke gesprekken. Ik ben dit gaan leren bij verschillende mentoren, waardoor ik in het eerste jaar een inkomen van 5-10k heb weten op te bouwen.
Waarom remote closen
Naast het feit dat het leuk was om weer een zeker inkomen op te bouwen, ontdekte ik zelf ook de voordelen van deze nieuwe manier van werken ten opzichte van mijn vorige banen en het runnen van mijn eigen zaak.

Ik had veel meer tijd voor mijn gezin, minder stress rondom de zaak en het personeel, en hield maandelijks meer geld over om leuke dingen te doen. Maar ik merkte op dat veel van mijn vrienden nog nooit hadden gehoord van high-ticket closing. Ik begon mijn ervaringen met hen te delen en wil ook andere mensen de kans bieden om dezelfde vrijheid te ervaren die ik nu heb, zoals ik vier jaar geleden kreeg.

Begin van The Closer Company

Mijn expertise ligt in het begrijpen van salesdata, het begrijpen van het salesproces en hoe je dit proces kunt verbeteren/optimaliseren, en het trainen van salesvertegenwoordigers.

Dus toen ik begon met The Closer Company, bracht ik top sales professionals naar het bedrijf en leerde ik hen echte salesvaardigheden en de filosofie erachter, die anno 2024 werkt. Ik paste echt mijn 'A player' mentaliteit toe in dit proces.

Onze kwaliteiten

Ik weet als bedrijfs eigenaar en sales rep hoe belangrijk het is om goede resultaten te behalen en deze ook te tracken. Want als het minder gaat heeft dit grote gevolgen op het gehele bedrijf. Dus deze gehele aanpak gebruik ik nu ook vandaag de dag in ons bedrijf. Om geen emotionele belsissingen te maken binnen het sales proces maar wel een datagedreven aanpak. Dit laat het sales team daadwerkelijk beter presteren. Ook laat dit het consistent optimaliseren, waardoor de ROA vele malen hoger is dan jij je kunt voorstellen.

Bij The Closer Company specialiseren we ons in een volledig 'done for you' sales oplossing. Hierbij heb je geen salesmanagers nodig en hoef je je geen zorgen te maken over het aannemen van goede mensen. Je hoeft je geen zorgen te maken over het maken van Excel-bestanden en het analyseren van gegevens, want wij doen dat allemaal voor je. Daarnaast verzorgen we het hele sales team en transformeren we ze tot echte toppers, echte 'A players'.

Een bedrijf met een visie

Onze visie bij TCC is om de salesindustrie te transformeren naar een meer empathisch, respectvol en vertrouwd beroep. We richten ons op de top van salestraining & coaching, waarbij we individuen en bedrijven in hun kracht zetten om hun maximale potentieel te bereiken.

Ons doel is om waarde te creëren voor zowel kopers als verkopers en om een belonende ervaring te bieden. Salesgesprekken moeten voor beide partijen leuk en waardevol zijn.
Het begint hier
Traject

Socials

Contact

D. de Nijs Consultancy
KVK 53693264
BTW Nr: 155562770B01
© The Closer Company
Website door Digitale Helden
crossmenu