Ervaringen

Wat onze klanten van ons vinden
4.5 / 5 TrustPilot
"Na 21 jaar in de sales gewerkt te hebben kom je verschrikkelijk veel closers, accountant managers en juniors tegen. Maar faris is een speciaal geval. De kennis die hij overbrengt is van extreme waarde. Wat resulteert naar succes, meer geld en dus meer vrijheid en daar was ik naar opzoek! Bedankt Faris en dave uiteraard ook!''
Marc-Gerard Friessen
"The Closer Company zorgt daadwerkelijk voor resultaat!! Super waardevolle modules, goede coaching en in korte tijd plaatsing bij een opdrachtgever. Dat betekent dus snel geld verdienen!"
DA
David
"6 maanden geleden ben ik begonnen bij een andere aanbieder dan Faris. Hier leerde ik echter alleen maar de basics terwijl ik juist smachtte naar expertise. Ik kwam Faris zijn advertentie tegen en het klikte direct. Faris heeft mij binnen 14 dagen bij een opdrachtgever
geplaatst, wat resulteerde naar facturen van minimaal boven de 5.000,-''
Giovanni Smitson
"Super cursus! Faris werkt niet met scripts en gaat samen met jou op zoek naar wat het best
past bij jouw. In me eerste week meteen een opdrachtgever gekregen en mijn eerste geld
verdient. Inmiddels verdien ik gemiddeld 5 tot 10k per maand.''
Umut Ghanzin
"TheCloserCompany is zeker een aanrader als je het mij vraagt. Ik begon zonder kennis aan mijn uitdaging en ze hebben mij alle kennis gegeven die ik nodig had. Nu ben ik al maanden bezig met HighTicketSales en kan ik locatieonafhankelijk werken.''
Josyna van der Heuvel
"Het is altijd een risico om iemand op zijn woord te vertrouwen maar Faris en zijn team zijn je
vertrouwen waard. Ik had het 1 op 1 traject bij Faris afgesloten en dit heeft geleid tot prachtig
resultaten!''
Jesper van der Hee
"Ik stuurde Faris in eerste instantie een DM om te vragen of zijn cursus mij ook verder kon helpen met mijn social media marketing agency. En ja haha dat kon zeker! Ik tekende diezelfde week nog 5 extra klanten. Na 2 maanden was ik het zat en besloot ik om als high ticket closer verder te gaan. Dit pakte voor mij heel goed uit! Ik verdien momenteel 2x zoveel als met mijn eigen agency en dat zonder überhaupt een product en/of service.''
Karim al Fahdi
"Ik ben heel blij dat ik de stap heb gemaakt om toch te beginnen met het 1-op-1 traject. Na het afronden van de cursus/ het traject ben ik direct geplaatst bij meerdere opdrachtgevers. Bij deze opdrachtgevers verdien het 3/4 dubbele maandinkomen van mijn docenten op het hbo en heb ik de mogelijkheid voor mezelf gecreëerd om volledig te kunnen stoppen met mijn opleiding!"

Worlds Interest
"Echt een top cursus. Ik heb het normaal totaal niet met cursussen, maar deze cursus heeft mij op zowel zakelijk als privé gebied zoveel verder geholpen. Heb na het volgen van de cursus en het 1 op 1 traject binnen een maand een opdrachtgever gevonden. Ik kan als ik wil, nu werken vanaf waar en wanneer ik wil. De cursus van Faris heeft mijn leven veranderd!"
RS
Roman Slokkers
"Dit is bizar! Sinds de cursus van The Closer Company is mijn closingspercentage verdubbeld en ben ik stukke rustiger & zelfverzekerder tijdens het bellen.

Ook hebben ze mij geholpen bij het vinden van een nieuwe opdrachtgever waar ik aan de bak kon. Nooit verwacht dat dit zo’n snelle, positieve impact op mij en mijn resultaten zou hebben! Doen."
DS
Daniel Spaans
"TheCloserCompany heeft mij binnen enkele weken aan een opdrachtgever geholpen waar ik nu dagelijks mijn sales voor mag doen. Daarnaast is de course zeer informatief en staat Faris 24/7 voor me klaar."

W
Arjan Wout

Waarom ‘Closer’ worden?

Hoge 
commissies
Werken waar en wanneer je wilt
Baas over eigen agenda
Internet en telefoon is ‘all-you-need’!
Neem contact op
Boek een call met ons

Kennismakings call

Deze afspraak is om te zien waar je nu staat met je onderneming en om te kijken of wij jou kunnen helpen je doelen te bereiken.

Zoek een tijd in onze agenda om een gesprek in te plannen. We kijken ernaar uit om jou en het bedrijf beter te leren kennen.

We kijken graag mee of er nieuwe hoogtes te bereiken zijn.

Socials

Contact

D. de Nijs Consultancy
KVK 53693264
BTW Nr: 155562770B01
© The Closer Company
Website door Digitale Helden
crossmenu