Ervaringen

Wat onze klanten van ons vinden
4.5 / 5 TrustPilot
"Na 21 jaar in de sales gewerkt te hebben kom je verschrikkelijk veel closers, accountant managers en juniors tegen. Maar faris is een speciaal geval. De kennis die hij overbrengt is van extreme waarde. Wat resulteert naar succes, meer geld en dus meer vrijheid en daar was ik naar opzoek! Bedankt Faris en dave uiteraard ook!''
Marc-Gerard Friessen
"The Closer Company zorgt daadwerkelijk voor resultaat!! Super waardevolle modules, goede coaching en in korte tijd plaatsing bij een opdrachtgever. Dat betekent dus snel geld verdienen!"
DA
David
"6 maanden geleden ben ik begonnen bij een andere aanbieder dan Faris. Hier leerde ik echter alleen maar de basics terwijl ik juist smachtte naar expertise. Ik kwam Faris zijn advertentie tegen en het klikte direct. Faris heeft mij binnen 14 dagen bij een opdrachtgever
geplaatst, wat resulteerde naar facturen van minimaal boven de 5.000,-''
Giovanni Smitson
"Super cursus! Faris werkt niet met scripts en gaat samen met jou op zoek naar wat het best
past bij jouw. In me eerste week meteen een opdrachtgever gekregen en mijn eerste geld
verdient. Inmiddels verdien ik gemiddeld 5 tot 10k per maand.''
Umut Ghanzin
"TheCloserCompany is zeker een aanrader als je het mij vraagt. Ik begon zonder kennis aan mijn uitdaging en ze hebben mij alle kennis gegeven die ik nodig had. Nu ben ik al maanden bezig met HighTicketSales en kan ik locatieonafhankelijk werken.''
Josyna van der Heuvel
"Het is altijd een risico om iemand op zijn woord te vertrouwen maar Faris en zijn team zijn je
vertrouwen waard. Ik had het 1 op 1 traject bij Faris afgesloten en dit heeft geleid tot prachtig
resultaten!''
Jesper van der Hee
"Ik stuurde Faris in eerste instantie een DM om te vragen of zijn cursus mij ook verder kon helpen met mijn social media marketing agency. En ja haha dat kon zeker! Ik tekende diezelfde week nog 5 extra klanten. Na 2 maanden was ik het zat en besloot ik om als high ticket closer verder te gaan. Dit pakte voor mij heel goed uit! Ik verdien momenteel 2x zoveel als met mijn eigen agency en dat zonder überhaupt een product en/of service.''
Karim al Fahdi
"Ik ben heel blij dat ik de stap heb gemaakt om toch te beginnen met het 1-op-1 traject. Na het afronden van de cursus/ het traject ben ik direct geplaatst bij meerdere opdrachtgevers. Bij deze opdrachtgevers verdien het 3/4 dubbele maandinkomen van mijn docenten op het hbo en heb ik de mogelijkheid voor mezelf gecreëerd om volledig te kunnen stoppen met mijn opleiding!"

Worlds Interest
"Echt een top cursus. Ik heb het normaal totaal niet met cursussen, maar deze cursus heeft mij op zowel zakelijk als privé gebied zoveel verder geholpen. Heb na het volgen van de cursus en het 1 op 1 traject binnen een maand een opdrachtgever gevonden. Ik kan als ik wil, nu werken vanaf waar en wanneer ik wil. De cursus van Faris heeft mijn leven veranderd!"
RS
Roman Slokkers
"Dit is bizar! Sinds de cursus van The Closer Company is mijn closingspercentage verdubbeld en ben ik stukke rustiger & zelfverzekerder tijdens het bellen.

Ook hebben ze mij geholpen bij het vinden van een nieuwe opdrachtgever waar ik aan de bak kon. Nooit verwacht dat dit zo’n snelle, positieve impact op mij en mijn resultaten zou hebben! Doen."
DS
Daniel Spaans
"TheCloserCompany heeft mij binnen enkele weken aan een opdrachtgever geholpen waar ik nu dagelijks mijn sales voor mag doen. Daarnaast is de course zeer informatief en staat Faris 24/7 voor me klaar."

W
Arjan Wout

Van een sales guy naar een High Ticket Closer

Casestudy Jesper

Waarom kiezen voor The Closer Company

Werk Garantie
200+ Studenten
5+ Jaar Ervaring

In 4 stappen
Een High Ticket Closer worden

Stap 1
Boek een afspraak
Boek een afspraak met ons om te kijken of wij een goede match zijn. Hierin bespreken we je huidige situatie, wat jouw doelen zijn en hoe we die gaan bereiken.
Afspraak inplannen
Stap 2
Leer closen samen met onze beste closers
Je wordt tijdens het traject aan de hand meegenomen hoe het closen precies werkt. Je leert alle trucjes die we met meer dan 5 jaar ervaring hebben verzameld.
High Ticket Closing 1-op-1 traject
Stap 3
Kies jouw opdrachtgever uit!
Kies zelf een van onze vele opdrachtgevers uit die staan te springen om een closer.
Stap 4
Verstuur jouw eerste factuur
Verstuur jouw eerste factuur naar je opdrachtgever van het aantal deals die jij hebt geclosed.
High Ticket Closer worden!
Voorkom dat je nooit leert verkopen.
Boek nu jouw afspraak

Spreek de eigenaar

Boek een gesprek met eigenaar Faris.
Deze oproep is om te kijken waar je nu staat en of we jouw kunnen helpen jouw doelen te bereiken. De meeting zal plaatsvinden via Zoom.

Of laat ons jou een berichtje sturen via de knop hieronder:
Close or be closed

Socials

Contact

The Closer Company
Kvk: 80672418
Eikendreef 23
2982CH
Ridderkerk
info@theclosercompany.nl
+31 6 84 866 444
© The Closer Company
Website door Digitale Helden
crossmenu