Experts op gebied van verkopen

Leer high ticket Closing

Voorkom dat je nooit High Ticket Closing leert. 
83% van alle selfmade miljonairs heeft leren verkopen.
4.5 / 5 TrustPilot

Waarom kiezen voor The Closer Company

Werk Garantie
200+ Studenten
5+ Jaar Ervaring
Over

Mijn naam is Faris Ibrahim.

Oprichter van The Closer Company. 
Ik ben begonnen met The Closer Company omdat ik veel vraag kreeg van mensen om mij heen die ook een High Ticket Closer wilde worden.

Nu leid ik niet alleen mensen op, maar heb ik ook opdrachtgevers die staan te springen om nieuwe closers.

Dat is de kracht van The Closer Company. Ik heb nu al meer dan 200 mensen leren closen, en bij opdrachtgevers geplaatst. Word jij de volgende?
Begin nu

Wat is High Ticket Closing?

Als High Ticket Closer ga je het gesprek aan met warme leads (potentiële klanten). Je stelt voornamelijk vragen en luister goed naar je lead. Vervolgens gebruik je de technieken van The Closer Company om jouw lead te closen en verdien je commissie.

Lees hier: Wat is High Ticket Closing?

Hoeveel verdient een High Ticket Closer?

Een High Ticket Closer verdient gemiddeld tussen de € 4000 en € 20.000 per maand. Dit hangt af van verschillende factoren, zoals ervaring, vaardigheden, sector en de conversieratio die een Closer weet te behalen.

Moet ik een echt bedrijf beginnen om te gaan closen?

Nee, Als je closer hoef je alleen een KVK nummer te hebben. Je hoeft dus zelf niet een volledige organisatie te bouwen.

Waarom is High Ticket sales beter dan dropshipping, Youtube Cashcow of iets anders?

83% van de self-made miljonairs zijn begonnen met een sales baan. En de reden hiervoor is je leert een skill en met deze skill verdien jij geld en leer je te netwerken met mensen zodat jij op de langer termijn een groot netwerk heb waar je weer zaken mee kan doen!

Kan dit locatieonafhankelijk?

Als closer werk je voornamelijk vanuit Google Meet of Zoom calls. In dat geval kun je zeker locatieonafhankelijk werken! Sommige van onze closers werken fysiek op locatie, maar of jij dit doet, heb je zelf in de hand.

Binnen hoeveel dagen behaal ik resultaat?

Bijna alle studenten van ons behalen binnen 40/60 dagen resultaat.

In 4 stappen
Een High Ticket Closer worden

Stap 1
Boek een afspraak
Boek een afspraak met ons om te kijken of wij een goede match zijn. Hierin bespreken we je huidige situatie, wat jouw doelen zijn en hoe we die gaan bereiken.
Afspraak inplannen
Stap 2
Leer closen samen met onze beste closers
Je wordt tijdens het traject aan de hand meegenomen hoe het closen precies werkt. Je leert alle trucjes die we met meer dan 5 jaar ervaring hebben verzameld.
High Ticket Closing 1-op-1 traject
Stap 3
Kies jouw opdrachtgever uit!
Kies zelf een van onze vele opdrachtgevers uit die staan te springen om een closer.
Stap 4
Verstuur jouw eerste factuur
Verstuur jouw eerste factuur naar je opdrachtgever van het aantal deals die jij hebt geclosed.

High Ticket Closer worden?

Ja, beginnen!
Eagle visie
Ben jij een Eagle of een Duck?
Na vele studenten te hebben geholpen, begrijpen we dat naast duidelijke en goede theorie, de mindset nog belangrijker is. Onze methode is daarom erop gericht om van jou een echte Closer te maken. Een Closer met de Eagle mentaliteit.
We leren je niet alleen verkopen maar om relaties te bouwen met klanten.
We leren je de waardevolle skill 'sales'.
We maken van je een echte High Ticket Closers, geen 'salespersoon'.
Als laatste leren we je een mindset die je de rest van je leven meeneemt.

Al ruim 200 studenten gingen je voor

Lees wat onze studenten zeggen
"Faris heeft letterlijk mijn leven veranderd. Ik was begonnen met high ticket sales bij een van zijn concurrenten alleen die kwamen hun woord niet na. Faris daarentegen wel, hij heeft ervoor gezorgd door middel van zijn coaching ik na 2 maanden mijn eerste 13k+ factuur mocht versturen.''
Dave Nimrod
"TheCloserCompany is zeker een aanrader als je het mij vraagt. Ik begon zonder kennis aan mijn uitdaging en ze hebben mij alle kennis gegeven die ik nodig had. Nu ben ik al maanden bezig met HighTicketSales en kan ik locatieonafhankelijk werken.''
Josyna van der Heuvel
"Het is altijd een risico om iemand op zijn woord te vertrouwen maar Faris en zijn team zijn je
vertrouwen waard. Ik had het 1 op 1 traject bij Faris afgesloten en dit heeft geleid tot prachtig
resultaten!
''
Jesper van der Hee
"Super cursus! Faris werkt niet met scripts en gaat samen met jou op zoek naar wat het best
past bij jouw. In me eerste week meteen een opdrachtgever gekregen en mijn eerste geld
verdient. Inmiddels verdien ik gemiddeld 5 tot 10k per maand.''
Umut Ghanzin
"Na 21 jaar in de sales gewerkt te hebben kom je verschrikkelijk veel closers, accountant managers en juniors tegen. Maar faris is een speciaal geval. De kennis die hij overbrengt is van extreme waarde. Wat resulteert naar succes, meer geld en dus meer vrijheid en daar was ik naar opzoek! Bedankt Faris en dave uiteraard ook!''
Marc-Gerad Driessen
"Keuze stress is iets waar ik las van had wat ga je doen? Dropshipping, crypto of sales? Ik koos voor sales en dit heeft mijn leven volledig veranderd. Ik verdien tijdens mijn studie HBO Ondernemerschap meer dan mijn docenten. Naast het feit dat ik nu goed verdien heb ik ook een skill voor de rest van mijn leven. Bedankt Faris!''
Beau Forman
"6 maanden geleden ben ik begonnen bij een andere aanbieder dan Faris. Hier leerde ik echter alleen maar de basics terwijl ik juist smachtte naar expertise. Ik kwam Faris zijn advertentie tegen en het klikte direct. Faris heeft mij binnen 14 dagen bij een opdrachtgever
geplaatst, wat resulteerde naar facturen van minimaal boven de 5.000,-''
Giovanni Smitson
"Ik stuurde Faris in eerste instantie een DM om te vragen of zijn cursus mij ook verder kon helpen met mijn social media marketing agency. En ja haha dat kon zeker! Ik tekende diezelfde week nog 5 extra klanten. Na 2 maanden was ik het zat en besloot ik om als high ticket closer verder te gaan. Dit pakte voor mij heel goed uit! Ik verdien momenteel 2x zoveel als met mijn eigen agency en dat zonder überhaupt een product en/of service.''
Karim al Fahdi
High Ticket Closer worden!
Voorkom dat je nooit leert verkopen.
Boek nu jouw afspraak

Spreek de eigenaar

Boek een gesprek met eigenaar Faris.
Deze oproep is om te kijken waar je nu staat en of we jouw kunnen helpen jouw doelen te bereiken. De meeting zal plaatsvinden via Zoom.

Of laat ons jou een berichtje sturen via de knop hieronder:
Disclaimer
Je begrijpt dat ik geen claims of garanties doe dat jij geld zult verdienen met mijn Ideeën, informatie, programma’s of methoden. Ik ken jou en jouw situatie niet. De resultaten die jij in jouw leven behaald jouw volledige verantwoordelijkheid. Ik ben hier om jou te helpen door het delen van mijn beste methodieken en strategieën zodat jij hopelijk sneller succes kunt behalen maar je begrijpt dat ik dit niet kan garanderen.

© Theclosercompany.nl
Deze site is geen onderdeel van de Facebook-website of Facebook Inc. Bovendien wordt deze site NIET onderschreven door Facebook op enigerlei wijze. FACEBOOK is een handelsmerk van FACEBOOK, Inc.

Blogs

High Ticket Closing

High ticket closing betreft het proces waarbij een mogelijke koper wordt aangemoedigd om een prijzig product of service aan te schaffen.
Bekijken

Wat is High Ticket Closing?

In dit blog artikel ga ik je alles vertellen over high ticket closing: wat het is, hoeveel je kunt verdienen, en hoe je het kunt leren.
Bekijken

Socials

Contact

D. de Nijs Consultancy
KVK 53693264
BTW Nr: 155562770B01
© The Closer Company
Website door Digitale Helden
crossmenu