High value closer blueprint

Claim de blauwdruk voor High Ticket Closing

Voorkom dat je nooit de waardevolle skill High Ticket Closing leert. Deze skill beheert 83% van alle selfmade miljonairs.
4.5 / 5 TrustPilot

Waarom kiezen voor The Closer Company

5+ Jaar Ervaring
200+ Studenten
Netwerk Vergroten
High Ticket Closing
Over

Mijn naam is Faris Ibrahim.

Oprichter van The Closer Company. 
Ik ben begonnen met The Closer Company omdat ik veel vraag kreeg van mensen om mij heen die ook een High Ticket Closer wilde worden.

Nu leid ik niet alleen mensen op om de skill te leren, maar heb ik ook opdrachtgevers die staan te springen om nieuwe closers.

Dat is de kracht van The Closer Company. Ik heb nu al meer dan 200 mensen leren closen, en bij opdrachtgevers geplaatst. Word jij de volgende?

In 4 stappen
Een High Ticket Closer worden

Stap 1
Bekijk de HVC Blueprint
Leer de funderingen van High Ticket Closing. In de HVC Blueprint
Stap 2
Leer de high-income skill closen
Je wordt tijdens de HVC Blueprint aan de hand meegenomen hoe het closen precies werkt. Je leert de fundering van High Ticket Closing en krijgt waardevolle praktische tips mee om snel te kunnen starten.
Stap 3
Boek een call met ons
Nadat je de HVC Blueprint hebt voltooid kun jij een coaching call inplannen met ons. Hierin beantwoorden we al jouw vragen en bespreken we de mogelijkheden voor jou.
Stap 4
Verstuur jouw eerste factuur
Verstuur jouw eerste factuur als High Ticket Closer.
Al ruim 200 studenten gingen je voor
Lees wat ze over ons zeggen
"Faris heeft letterlijk mijn leven veranderd. Ik was begonnen met high ticket sales bij een van zijn concurrenten alleen die kwamen hun woord niet na. Faris daarentegen wel, hij heeft ervoor gezorgd door middel van zijn coaching ik na 2 maanden mijn eerste 13k+ factuur mocht versturen.''
Dave Nimrod
"TheCloserCompany is zeker een aanrader als je het mij vraagt. Ik begon zonder kennis aan mijn uitdaging en ze hebben mij alle kennis gegeven die ik nodig had. Nu ben ik al maanden bezig met HighTicketSales en kan ik locatieonafhankelijk werken.''
Josyna van der Heuvel
"Het is altijd een risico om iemand op zijn woord te vertrouwen maar Faris en zijn team zijn je
vertrouwen waard. Ik had het 1 op 1 traject bij Faris afgesloten en dit heeft geleid tot prachtig
resultaten!
''
Jesper van der Hee
"Super cursus! Faris werkt niet met scripts en gaat samen met jou op zoek naar wat het best
past bij jouw. In me eerste week meteen een opdrachtgever gekregen en mijn eerste geld
verdient. Inmiddels verdien ik gemiddeld 5 tot 10k per maand.''
Umut Ghanzin
"Keuze stress is iets waar ik las van had wat ga je doen? Dropshipping, crypto of sales? Ik koos voor sales en dit heeft mijn leven volledig veranderd. Ik verdien tijdens mijn studie HBO Ondernemerschap meer dan mijn docenten. Naast het feit dat ik nu goed verdien heb ik ook een skill voor de rest van mijn leven. Bedankt Faris!''
Beau Forman
"6 maanden geleden ben ik begonnen bij een andere aanbieder dan Faris. Hier leerde ik echter alleen maar de basics terwijl ik juist smachtte naar expertise. Ik kwam Faris zijn advertentie tegen en het klikte direct. Faris heeft mij binnen 14 dagen bij een opdrachtgever
geplaatst, wat resulteerde naar facturen van minimaal boven de 5.000,-''
Giovanni Smitson
"Ik stuurde Faris in eerste instantie een DM om te vragen of zijn cursus mij ook verder kon helpen met mijn social media marketing agency. En ja haha dat kon zeker! Ik tekende diezelfde week nog 5 extra klanten. Na 2 maanden was ik het zat en besloot ik om als high ticket closer verder te gaan. Dit pakte voor mij heel goed uit! Ik verdien momenteel 2x zoveel als met mijn eigen agency en dat zonder überhaupt een product en/of service.''
Karim al Fahdi

Voordelen HVC Blueprint

Blauwdruk voor sales
Netwerk mogelijkheden
Casestudy 12k per maand
Tips ondernemen
Kans op opdachtgever
Leren verkopen
Claim jouw blauwdruk!
T.w.v. €497
Voorkom dat je nooit leert verkopen.
De skill die 83% van alle self-made miljonairs beheersen.
Alles over Closen.
Tips & Tricks van Faris
Netwerk mogelijkheden.
Gratis Casestudy 12k p.m.
Ja, Claimen!

Wat is High Ticket Closing?

Bij High Ticket Sales duik je in een call met een potentiële warme klant. In de call luister je naar de klant, stel je vragen en ga je kijken of je deze klant kunt helpen met het product van jouw opdrachtgever.

Moet ik een echt bedrijf beginnen om te gaan closen?

Nee, Als je closer hoef je alleen een KVK nummer te hebben. Je hoeft dus zelf niet een volledige organisatie te bouwen.

Waarom is High Ticket sales beter dan dropshipping, Youtube Cashcow of iets anders?

83% van de self-made miljonairs zijn begonnen met een sales baan. En de reden hiervoor is je leert een skill en met deze skill verdien jij geld en leer je te netwerken met mensen zodat jij op de langer termijn een groot netwerk heb waar je weer zaken mee kan doen!

Kan dit locatieonafhankelijk?

Als closer werk je voornamelijk vanuit Google Meet of Zoom calls. In dat geval kun je zeker locatieonafhankelijk werken! Sommige van onze closers werken fysiek op locatie, maar of jij dit doet, heb je zelf in de hand.
"Na 21 jaar in de sales gewerkt te hebben kom je verschrikkelijk veel closers, accountant managers en juniors tegen. Maar faris is een speciaal geval. De kennis die hij overbrengt is van extreme waarde. Wat resulteert naar succes, meer geld en dus meer vrijheid en daar was ik naar opzoek! Bedankt Faris en dave uiteraard ook!''
Marc-Gerad Driessen

Blueprint aanschaffen!

Ja, die wil ik!
Close or be closed.