Samenwerken met the closer company

Meer sales, minder hoofdpijn.

Laat ons team van A-Players jouw leads omzetten naar meer klanten. Zodat jouw team zich kan focussen op het dienen van jouw klanten en groeien van het bedrijf.
4.5 / 5 TrustPilot
"The Closer Company heeft er mede voor kunnen zorgen dat mijn omzet zwaar verdubbeld en zal zich altijd met volle 100% inzetten bij het meedenken in groei en expertise binnen jouw bedrijf."
Angela Brink
Youtube University

Ontzorging in jouw sales

Beste ondernemer, 

Welkom bij The Closer Company en bedankt voor het bezoeken van onze pagina voor de ‘done for you sales applicatie’. We willen je graag kort uitleggen wie wij zijn en wat we doen.

The Closer Company werd enkele jaren geleden opgericht door visionaire sales professionals. Onlangs heeft Dennis, met zijn uitgebreide ervaring in sales en bedrijfsvoering, het roer overgenomen. Zijn doel is om het beste team samen te stellen en effectieve verkoopstrategieën te ontwikkelen.

Onze expertise ligt in het analyseren van salesdata en het optimaliseren van salesprocessen. We weten hoe belangrijk goede resultaten zijn en hoe slecht presteren gevolgen kan hebben voor je hele bedrijf. Daarom werken wij datagedreven, wat zorgt voor betere prestaties van het sales team en een hogere return on investment (ROI).

Bij The Closer Company combineren we geavanceerde systemen met effectieve salesstrategieën. We bieden een volledige ‘done for you’ salesoplossing. Dit betekent dat je geen salesmanagers nodig hebt en je je geen zorgen hoeft te maken over het werven van getalenteerde mensen. Wij nemen alles uit handen, inclusief data-analyse en het trainen van je sales team tot topverkopers. Hierdoor hoef je minder te besteden aan advertenties omdat ons team effectief leads converteert.

Onze aanpak is gebaseerd op de nieuwste technieken en filosofieën van 2024. We focussen op samenwerking en creëren een 'A-player' mentaliteit binnen het team. We werken alleen met ambitieuze mensen die resultaatgericht zijn, geen luie verkopers. Daarnaast zorgen we ervoor dat je altijd inzicht hebt in de sales strategieën en KPI's, zodat je precies weet hoe je team presteert.

Als dit klinkt als iets waar jouw bedrijf baat bij heeft, en je hebt een high-ticket aanbod dat waarde biedt, én je kunt consistent nieuwe leads genereren, vul dan de applicatie hieronder in. Wij nemen contact met je op om te bespreken hoe we je kunnen helpen.

Waarom samenwerken met The Closer Company?

Bij The Closer Company begrijpen we dat jouw verkoopproces een cruciale rol speelt in het succes van je bedrijf, maar het kan ook een uitdagende en tijdrovende taak zijn.
Daarom ontzorgen wij bedrijven/ondernemers door het hele verkoop/sales-proces geheel of gedeeltelijk over te nemen, zodat jij je kunt concentreren op andere belangrijke aspecten binnen jouw bedrijf.

Wat doen wij precies?

Wij & ons team van ervaren, intern opgeleide professionals/A-players staan klaar om jouw bedrijf te ondersteunen en zo te helpen groeien.

We leveren gecertificeerde setters en closers die niet alleen kwaliteit bieden, maar ook streven naar resultaten die jouw bedrijf naar nieuwe hoogten zullen brengen. Of je nu op zoek bent naar leadgeneratie, het verbeteren van conversieratio’s of het opschalen van je bedrijf, wij hebben de expertise en de middelen om het te realiseren.

Bovendien gaan we verder dan alleen het uitvoeren van sales taken. We denken proactief mee met jouw bedrijf en bieden oplossingen voor vraagstukken en uitdagingen waar je mee te maken kunt krijgen. Of het nu gaat om het identificeren van nieuwe marktkansen, het verbeteren van klantrelaties of het oplossen van operationele problemen, wij zijn er om te helpen.

Interesse om met ons samen te werken?

Wij zijn graag jouw partner in het realiseren van jouw bedrijfsdoelen en het realiseren van groei. Plan een vrijblijvend gesprek met ons in om te ontdekken hoe we jou kunnen helpen slagen.
Klik hier om jouw afspraak in te plannen

Waarom kiezen voor ons?

Hoge 
Closingrate
Empatisch verkopen
Ervaren salesreps in jouw team
Gedreven A-Players
"Het team van TheCloserCompany heeft ons geholpen om meer deals te sluiten en onze omzet te verhogen. Hun aanpak is zeer professioneel en gestructureerd, waardoor we ons volledig konden concentreren op onze kernactiviteiten."
Django de Vreng
Ecomverse

Waarom werken met The closer company?

Besteed jouw klantenwerving uit
Bij The Closer Company begrijpen we dat jouw verkoopproces een cruciale rol speelt in het succes van je bedrijf, maar het kan ook een uitdagende en tijdrovende taak zijn.
Minder Ads draaien
Wij ontzorgen bedrijven/ondernemers door het hele verkoop/sales-proces
A-Player in jouw team
Nauwe samenwerking met The Closer Company
Neem contact op
Boek een call met ons

Kennismakings call

Deze afspraak is om te zien waar je nu staat met je onderneming en om te kijken of wij jou kunnen helpen je doelen te bereiken.

Zoek een tijd in onze agenda om een gesprek in te plannen. We kijken ernaar uit om jou en het bedrijf beter te leren kennen.

We kijken graag mee of er nieuwe hoogtes te bereiken zijn.

Ons Team

De gezichten achter ©The Closer Company
Iedereen
Coaches
Marketing
Dennis
Eigenaar
Dave Nimrod
Head of sales
Giovanni
Klant succes manager
Daniel
Klant succes manager
Wout
Marketing
Annabella
Branding & Design
Giovanni
Klant succes manager
Daniel
Klant succes manager
Annabella
Branding & Design
Wout
Cameraman en video-editor

Socials

Contact

D. de Nijs Consultancy
KVK 53693264
BTW Nr: 155562770B01
© The Closer Company
Website door Digitale Helden
crossmenu